spirit2work

HET VERHAAL VAN SPIRIT2WORK

“Iedereen moet in onze samenleving als volwaardig burger mee kunnen doen”. En dat meedoen betekent ook werken. Is dat (nog) een brug te ver, dan op een andere manier meedoen.  De participatiewet van 1 januari 2015 gaat daar vorm aan geven.

Het plan is goed, de uitwerking vraagt om maatwerk: “Want veel jongeren met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) krijgen niet de begeleiding en ondersteuning die ze verdienen”, constateert Harrie de Loos. En start daarom in 2014 Spirit2Work.

Spirit2Work

bemiddeling en begeleiding naar passend werk
voor jongeren met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

“Voor jongeren met NAH zijn er beperkingen in het dagelijks leven. Kansrijke jongeren, die sterk gemotiveerd zijn om volop mee te doen in de maatschappij, maar wat extra aandacht vragen als het om werken gaat. Dat zie ik zelf dagelijks bij mijn dochter Hanneke, die als gevolg van een ongeval NAH heeft opgelopen. Samen hebben we haar weg gevonden.

Met Spirit2Work gaan we jongeren helpen bij het vinden én houden van een passende werkplek, waardoor ze een volwaardige plaats in de samenleving kunnen innemen. Dat doen we met onze S2W-toolkit.

We bemiddelen en begeleiden deze jongeren op zo’n wijze dat ze leren met hun mogelijkheden en beperkingen om te gaan. Daarbij nemen we geen taken uit handen, maar zoeken samen met hen naar mogelijkheden zodat ze –zoveel als mogelijk– de eigen regie behouden.

Harrie de Loos is gecertificeerd “professioneel omgaan met cliënten met hersenletsel” door de stichting Nederlands Centrum Hersenletsel.

Arbeidsservice nieuwe stijl. Dát is Spirit2Work.

Harrie de Loos

Founder SPIRIT2WORK

Harrie de Loos Spirit2Work portret“Naast mijn dagelijks werk voor Spirit2Work vind ik ontspanning in een tweetal hobby’s. De eerste is fietsen. Als het weer het toelaat stap ik met een aantal andere liefhebbers op de racefiets. Mijn andere hobby is fotografie. Wat ooit begon met het zelf ontwikkelen van fotorolletjes, is dat nu de digitale wereld met semiprofessionele apparatuur. Daarnaast volg ik graag Formule 1 en speel elke dinsdagavond badminton bij BC Keep Fit. En… vrienden en familie zijn belangrijk voor mij; ik zorg ervoor dat ik ze regelmatig kan ontmoeten.”

Samenwerken

Spirit2Work werkt samen met partijen die vanuit hun expertise onze dienstverlening kunnen versterken. Want, samen kom je tot een beter resultaat!

Verder denken

Verder denken dan gebruikelijk.
Waar andere stoppen,
gaan wij door!

Problemen oplossen

Problemen zijn er om opgelost te worden. Vraagstukken die ‘afwijken van de standaard’, daar staan wij voor open!

Groeien

Leren doen we elke dag.
We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en spijkeren onze kennis voortdurend bij:
de beste garantie voor een optimaal resultaat.